1119 Budapest
Csurgói út 11. Fsz. 1.
+36-20-520-4484

1119 Budapest
Csurgói út 11. Fsz. 1.
+36-20-520-4484

Szolgáltatások

Dentálhigéiniai kezelések

A dentálhigiénia azokat a kezeléseket foglalja magában, melyek a fogak épségének megőrzésére, illetve a fertőzés elkerülésére irányuló tisztaságot teszik lehetővé a szájüregben.

Parodontológiai kezelés

A parodontológia a fogászat speciális ága, amely a fogat körülvevő szövetek baktériumok okozta gyulladásos megbetegedésével foglalkozik.

Tömés alatt azt érjük a fogászati eljárások során, hogy bizonyos anyagok fogba helyezésével helyre állítjuk a fog integritását, melyre általában a fog szuvasodása (lyukas fogak) vagy egyéb sérülés miatt van szükség…tovább

Foghúzás

A foghúzás a teljes fog eltávolítását jelenti gyökerekkel együtt. Foghúzásra akkor van szükség, ha valami miatt nagyon fáj a fog és már nem lehet vagy nem érdemes gyökérkezeléssel megmenteni.

Gyökérkezelés

A gyökérkezelés egy fogmentő kezelés, amire akkor van szükség, ha a a fogbél (pulpa) már elhalt, nagy kiterjedésű a szuvasodás, gyulladt a fogbél, vagy valamilyen egyéb sérülés keletkezett.

Szájsebészet

Ide az olyan sebészeti beavatkozások tartoznak, amely a fogászattal, a fogszabályozással, a fogpótlásokkal és a szájüregben lévő egyéb fogászati problémák sikeres kezeléséhez kapcsolódnak.

Gyermekfogászat

Fontos, hogy a gyerekek már kiskorukban, még mielőtt fájdalmas beavatkozásra szükség lenne megismerkedjenek a fogorvossal, megbarátkozzanak a fogorvosi kezeléssel.

Letört fog kezelése

A fogainkat igen kemény és ellenálló dentin és zománc alkotja, mégis előfordul, hogy megsérülnek.

Implant

A fogászati implantátum egy ideális helyettesítője a természetes foggyökérnek, lényegében egy mű foggyökér.

Fogpótlás

A fogpótlás azon eljárások összessége, melyekre akkor van szükség, amikor a páciens fogának egy darabja, vagy az egész fog hiányzik.

Héjkerámia

A héjkerámia tökéletes megoldást nyújt, ha nagyobb mértékű elszíneződés, csúnya fogforma, a fogak kedvezőtlen tengelyállása, vagy a szomszédos fogak közti túl nagy rés látható.

Fogszabályozás

Megoldást jelent deformált, hiányos vagy sérült fogsorra, és szintén orvosolható fogszabályozás által, ha gyakran félreharap és rések vannak a fogai között.

Közfinanszírozott Rendelés

Közfinanszírozott szakrendelésünk 18 éven aluliak számára vehető igénybe gyermekfogászati és gyermek fogszabályozó kezelésekre.

Philips ZOOM! Whitespeed rendelői fogfehérítés

A ZOOM! alig egy órás fogfehérítési eljárás, mely során a fog felszínére felvitt zselét négyszer 15 percig UV fényt kibocsátó lámpával világítjuk meg. Az eljárás a legerősebb és legkíméletesebb rendelői fogfehérítő rendszer, amely teljességgel biztonságos és nem jár fájdalommal.

Logopédia

A logopédiai kezelés segít a beszédhibák, nyelvi nehézségek és kommunikációs kihívások kezelésében. Tapasztalt logopédusunk személyre szabott terápiás megközelítése biztosítja a hatékony fejlődést és a páciensek számára egyértelmű, magabiztos kommunikációt.