1119 Budapest
Csurgói út 11. Fsz. 1.
+36-20-520-4484

1119 Budapest
Csurgói út 11. Fsz. 1.
+36-20-520-4484

A csapat

Dr. Zeinali Ehsan

Elitdent tulajdonos - Fogorvos

Dr. Zeinali Ehsan vagyok, az Elitdent büszke tulajdonosa és lelkes fogorvosa. Szenvedélyem az emberek mosolyának megőrzése és mindent megteszek azért, hogy pácienseim magabiztosan és egészségesen mosolyogjanak. Szakértelemmel és odafigyeléssel kezelem minden páciensemet, mert hiszem, hogy minden mosoly egyedi és értékes. Legyen szó általános fogászatról, esztétikai kezelésekről vagy fogfehérítésről, itt vagyok, hogy segítsek. Kérlek, oszd meg velem bármilyen fogászati aggodalmad vagy kérdésed – itt vagyok, hogy segítsek neked és mosolyodnak kihozni a legjobb formáját!

Dr. Toldi Tamara

Fogorvos

Fogorvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem 2020-ban. Ezután kezdtem el karrierem a fővárosban. Fő területeim a konzerváló fogászati és fogpótlástani beavatkozások (tömések, gyökérkezelések, fogpótlások). Fogorvosként fő célom, hogy a kezelések fájdalommentesek és félelemmentesek legyenek. A megfelelő kommunikáció segítségével a legfontosabb, hogy pácienseimmel megtaláljam a közös hangot, így bizalommal fordulhatnak hozzám, bármilyen fogászati problémával is küzdenek. Mosolygós, pozitív embernek tartom magam, fontos számomra, hogy a fogászati kezelések nyugodt, barátságos, családias környezetben teljenek. Erre tökéletes hely az Elitdent Fogászati rendelő, ahol mindezek az értékek maximálisan érvényesülnek.

Dr. Balasoiu Ioana

Fogszabályozó szakorvos

Szenvedélyem az állandó szakmai fejlődés. Célom, hogy többfajta lehetőséget biztosítsak pácienseim számára a leghatékonyabb és leggyorsabb eljárással. Számos továbbképzésen vettem részt, hogy a lehető leginkább naprakész megoldásokat tudjam kínálni, ezen felül aktívan keresem a további tanulási lehetőségeket, hogy a munkám során tudjam kamatoztatni a megszerzett tudást. Számomra a kliensekkel való kommunikálás az elsődleges – magyar, román, illetve angol nyelven egyaránt- , ezért igyekszem képek és videók bevonásával minél inkább érthetővé tenni az előttünk álló utat.  

Dr. Lénárt Julianna

Fogszabályozó szakorvos

Pécsett szereztem fogorvos doktori diplomámat, majd Budapesten folytattam szakorvosi tanulmányaimat. Az egyetem elvégzése óta a fogszabályozásnak szentelem mindennapjaimat. A fogszabályozás számomra nem csak a fogak helyreigazítását jelenti. Az arc megjelenésében a mosoly az egyik legmeghatározóbb vonás. Igyekszem, ennek tükrében egyedi adottságokat figyelembe véve végezni a kezeléseket. Ebben a rendelőben jól együtt tudunk működni a fogorvoslás más szakterületeiben tapasztalt kollegákkal, ezáltal egy adott problémát több szemszögből is megbeszélünk valamint emiatt kezelések is gördülékenyebben haladnak.

Dr. Kocsis Viktória

Fogorvos

Dr. Kocsis Viktória vagyok. Fogorvosi diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem. Szívügyem, a páciens fogászattal kapcsolatos félelmének eloszlatása, fájdalommentes, jó hangulatú kezelés biztosításával. Az empátia és betegközpontú megközelítés mellett, elsődleges számomra az igényes, precíz munka. Segítséget nyújtok a teljes fogászati rehabilitációban, az egészséges és esztétikus száj miliő kialakításában, gyermek és felnőtt pácienseinknek egyaránt. Célom, hogy a beavatkozások után elégedetten távozzon a rendelőből.

Tricskó Judit

Logopédus

Logopédiai tanulmányaimat 1998-ban végeztem el kiváló eredménnyel. A folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően mára egy egyediséget is tükröző, a kliensek és önmagam számára is motiváló fejlesztési stratégiát alakíthattam ki, amiben a különféle területek egymásra gyakorolt hatásainak tudatos felhasználása zajlik. Holisztikus szemléletem a mindennapi munkám során együttműködést igényel más szakmák képviselőivel is. Többéves tapasztalattal rendelkezem a nyelési diszfunkciók komplex terápiájában.
Célom, hogy olyan légkört alakítsak ki, amiben a kliensek oldottan, közös munkával élhetik át a lehető legkorábban a sikerélményt. Ehhez elengedhetetlennek tartom a megfelelően működő kommunikációt, melynek csipetnyi fűszere a humor. Kreatív embernek tartom magam, ami folyamatosan motivál új kihívásokra. 25 éves munkatapasztalattal a hátam mögött célom, hogy egy szorosan együttműködő team tagjaként segítsem a klienseket a gyönyörű mosolyhoz.

Szitás Krisztina

Fogászati asszisztens és dentálhigénikus

Azon kevesek közé tartozom, akiket gyerekkorában nem sikerült elriasztani a fogorvostól. Sőt! A legelső iskolafogászati élmény hatására menthetetlenül beleszerettem a fogászatba. Pályaválasztáskor ugyan más irányba indultam, a fogászat iránti érdeklődés végig megmaradt bennem. Pár évvel azután, hogy munkába álltam, gondoltam egy merészet és pályamódosításba fogtam. Kitanultam a fogászati asszisztens szakmát, majd később, már a szakmában tevékenykedve, a klinikai fogászati higiénikus oklevelet is megszereztem. Szerencsére az évek során bebizonyosodott, hogy ez az én utam. A mai napig nagyon szeretem a munkámat. Humorral, jókedvvel igyekszem kellemessé tenni a kezeléseket, hogy az eleinte szorongó páciensek később fesztelenül, vidáman térjenek vissza hozzánk.

Rácz Csenge

Fogászati asszisztens és dentálhigénikus

Klinikai fogászati higiénikusként és asszisztensként feladataim közé tartozik, hogy prevenciós és terápiás szájápolást végezzek, valamint segítsek a fogorvosnak különböző eljárásokban, illetve felvilágosítsam a pácienseket a jó szájhigiénia fenntartására és a fogászati betegségek megelőzésére. Szenvedélyesen szeretem a munkámat, és arra törekszem, hogy minden betegnek magas színvonalú ellátást nyújtsak. Hivatásomnak érzem segíteni az embereket abban, hogy egy egészséges, szép mosolyt tudjanak elérni, és boldog vagyok, hogy egy ilyen profi szakemberekből álló csapat tagja lehetek.

Horváth Ildikó

Irodavezető

Horváth Ildikó vagyok, a fogászat irodavezetője. Pénzügyi, kül- és belkereskedelmi, pszichológiai, végzettséggel rendelkezem, így elég széleskörű rálátásom van egy cég hatékony, de kiegyensúlyozott légkörű működésére. Több, mint 25 éves irodai munkatapasztalatom után örömmel fogadtam el felkérését az Elitdent Fogászatnak, hogy támogassam szakértelmemmel a rendelő napi működését iroda és pénzügy területén. Munkahelyemhez lojális, pontos, megbízható embernek tartom magam. Jó problémamegoldó és szervezőkészséggel rendelkezem. Szeretem a kihívásokat és a változatos munkaterületeket. Szervezet és csoport pszichológiát, munkapszichológiát és szociálpszichológiát tanultam, így az emberekkel való foglalkozás, kommunikáció nem okoz problémát. 

Nagy Dominika

Recepciós

Nagy Dominika vagyok, 21 éves és recepciósként dolgozom. Úgy gondolom, az ügyfelekhez való hozzá állás a legfontosabb a munkám során. Törekszem minden problémára megoldást találni és minél hamarabb segítséget nyújtani. Eddigi munkáim során is emberekkel dolgoztam ebből adódóan jó kommunikációs készségem van. Könnyen megtalálom a közös hangot. Fontos számomra, hogy jól kijöjjek a páciensekkel és a kollégáimmal. Munkámat és feladataimat mindig teljes precizitással végzem.

Gyügyi Antónia

Recepciós

Több területen kipróbáltam már magam, és különböző végzetségekkel rendelkezem, de az egészségügy az, ami mindig is vonzott, különösképpen a fogászat. Recepciósként tapasztalatom már van, így a különböző feladatokat precízen végzem el, a páciensekkel a közös hangot könnyen megtalálom. Nagyban segíti a munkámat, hogy fogászai asszisztensként végeztem.