Skip to content

A csapat

Dr. Szalma Gabriella

Fogszabályozó szakorvos


A kicsik és nagyok fogszabályozó kezelésében óriási tapasztalatot szerzett szakorvosunkat a legkisebb pácienseink kedvességéért és türelméért kedvelik, a felnőttek pedig a kezeléssel elért gyönyörű eredmények miatt. Kevesen tudják, hogy a Doktornő először általános orvosi diplomát szerzett, mely segít neki, hogy teljeskörű rálátása legyen páciensei állapotára és kezelésére, ám már 2006 óta kizárólag a fogszabályozásnak él.

dr. Cho Hwa Jung Rachel

fogorvos

Fiatal doktornőnk elsősorban külföldi pácienseink ellátásában vesz részt, de angolul tudó magyarokat is örömmel kezel! Dél-Koreában született, de már néhány éve Magyarországon dolgozik. Különlegesen szép tömései, precíz munkája és finom kezei a rendelőnk pácienseinek körében is hamar népszerűvé tették őt! Kiválóan beszél angolul, és a magyar nyelven is egyre magabiztosabb!

Szitás Krisztina

Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

Kriszti felelős a rendelőnkben a dentálhigiéniai kezelések elvégzéséért. Azaz: ő tisztítja és polírozza csillogóra pácienseink fogait, és arra is gondot fordít, hogy a páciensek otthoni fogápolási rutinjához szükséges tudást is átadja. Kriszti általános ápolóként végzett, később pedig fogászati asszisztensi és dentálhigiénikusi végzettségét szerzett. Emberi tartása és kedves természete sokunk számára példaértékű!

Péntek Éva

Pácienskordinátor

Éva profizmusa végzettségéből fakad, fogászati asszisztens az eredeti szakmája. Közvetlen és kedves személyiségéhez sokkal inkább a páciensekkel való kapcsolattartás áll közelebb, ezért a pácienskoordinátor pozíciót tölti be nálunk. A kommunikáció a vérében van, ám ha mégis nyelvhibával találkoznátok véletlenül e-mailjében, akkor azt tudjátok, hogy azért van, mert élete nagyobb részében Kanadában élt.