1119 Budapest
Csurgói út 11. Fsz. 1.
+36-20-520-4484

1119 Budapest
Csurgói út 11. Fsz. 1.
+36-20-520-4484

Klinikai fogfehérítés – Ragyogóan fehér mosoly, gyorsan és egyszerűen

 Örömmel számolunk be kedves jelenlegi és leendő pácienseink, hogy szolgáltatásunk bővült az Amerikában már méltán híres fogfehérítő rendszerrel a Philips ZOOM! Whitespeedel. Manapság már nem csak Hollywoodban elterjed a vakítóan fehér fogsor, bárki számára elérhető és kívánatos, ezért tartottuk fontosnak, hogy rendelőnkben prémium minőségű fogfehérítésre legyen lehetőség.

A ZOOM! alig egy órás fogfehérítési eljárás, mely során a fog felszínére felvitt zselét négyszer 15 percig UV fényt kibocsátó lámpával világítjuk meg. Ennek hatására a hidrogén-peroxid tartalmú anyag aktivizálódik, így az aktív oxigén kifehéríti a fog mélyebb rétegeiben található elszíneződéseket. Az eljárás a legerősebb és legkíméletesebb rendelői fogfehérítő rendszer, amely teljességgel biztonságos és nem jár fájdalommal. Szeretnénk bemutatni, hogy egy ilyen fogfehérítés hogyan néz ki a rendelőnkben:

–      Az első lépésben feltérképezzük fogai és szájürege egészségi állapotát. Fogfehérítés előtt mindenképpen szükséges egy állapotfelmérés elvégzése. A fogorvosunknak kell megállapítania, hogy fognyaki kopás, fogágybetegség fogszuvasodás, stb. van-e. Az esetleges problémákat, elváltozásokat a beavatkozás előtt kezelni kell. Fogfehérítést csak teljesen egészséges fogsoron szabad végezni és ebben az esetben is szükséges egy dentálhigiéniai kezelés (fogkő eltávolítás, polírozás stb.), amely a végeredményre is pozitív hatással van!
–  A szükséges tisztítás elvégzését követően felhelyezünk egy ajak-terpeszt, majd ínyvédő zselét kenünk a fogíny teljes felületére, hogy elkerüljük a lágy részeket érintő esetleges irritációt.
–  Ezt követő lépésben már következi maga a fehérítő eljárás, melynek során ecsettel felvisszük a fogak felszínére a 6%-os hidrogén-peroxidos fogfehérítő zselét és 15 percen keresztül a Philips ZOOM lámpával világítjuk meg. A hidrogén-peroxid, mint hatóanyag, felbontja a fogak felületén és azok mélyebb rétegeiben az elszíneződést okozó molekulák kémia kötéseit, a Philips ZOOM fogfehérítőlámpa pedig tovább gyorsítja a fehérítési folyamatot.
–  Ha letelt a 15 perc, akkor megtisztítjuk a fogak felületét a fehérítő zselétől, majd egy újabb réteg fehérítő anyagot viszünk fel a fogak felületére, és szintén 15 percig megvilágítjuk. Ezt a folyamatot 4x ismételjük meg, tehát 1 óra elteltével, akár 6-8 árnyalattal világosabb fogsorral távozhat az Elitdent rendelőjéből.
Végezetül, hogy maximalizájuk az eredményt és annak tartósságát, a Philips ZOOM rendelői fogfehérítés részeként egy otthoni csomaggal is felvértezzük Önt, mely tartalmaz:
– 2 tubus színfenntartó gélt,
– speciális alsó és felső fogfehérítő sínt, amelyet a kezelés időtartama alatt készítünk el rendelőnkben.
Természetesen emellett minden egyes páciensünk személyre szabott tanácsadást kap a kezelés végén, hogy gyönyörűen fehér mosolya hosszantartó legyen.

Megnyugtatjuk, hogy ez a gyors és szuper hatékony eljárás teljességgel biztonságos. Klinikai tesztek és tanulmányok igazolják, hogy a hidrogén-peroxiddal történő fogfehérítés a legbiztonságosabb és legeredményesebb fogászati esztétikai eljárás. Természetesen ez csak akkor igaz, ha kiváló tapasztalattal rendelkező fogorvosaink felügyeletével történik a fehérítés